Cu ce se curata rosturile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cu ce se curata rosturile

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Cu ce se curata rosturile
Cu ce se curata rosturile

Nu este usor sa ai o casa curata. Exista multa munca pentru a avea un camin impecabil si noi iti dam o mana de ajutor. Azi te invatam cu ce se curata rosturile.

Cand ai animale in casa sau copii care arunca pe jos tot felul de mancaruri, sucuri si culori este o provocare sa ai totul fara pata.

Cum se pot curata rosturile cu bicarbonat, lamaie si otet

Pentru a curata rosturile ai nevoie sa amesteci intr-o sticla cu pulverizator 3 cani apa, ½ cana bicarbonat de sodiu, 1/3 cana suc proaspat de lamaie, 1/4 cana otet alb.

Se amesteca ingredientele si se pulverizeaza podeaua. Lasa sa actioneze cateva minute, apoi curata rosturile si podeaua.

Citeste si: Cu ce se curata calcarul de pe inox. Atentie la aceste greseli!

Cum se pot curata rosturile cu bicarbonat, detergent de vase si saruri

O alta varianta pentru a curata rosturile este sa amesteci 1 cana saruri, 1/2 cana bicarbonat de sodiu, 1/4 cana detergent de spalat vase. Se amesteca toate si se pulverizeaza rosturile. Freaca cu un burete si sterge cu o carpa curata inmuiata in apa calduta.

Cum se pot curata rosturile cu bicarbonat, apa oxigenata si detergent

O a treia solutie pentru a curata rosturile este un amestec din 1/2 cana de bicarbonat de sodiu, 1/4 cana apa oxigenata, 1 lingurita de detergent vase. Se amesteca impreuna si se intinde cu un burete pe intrega suprafata. Se asteapta 10 minute, apoi se curata si se clateste.

Nu rata nici: Cu ce se curata carioca de pe haine

Cum se pot curata rosturile cu lamaie

De asemenea, pentru a curata rosturile poti pune intr-o sticla 3/4 cana bicarbonat de sodiu, 1/4 cana suc de lamaie, 3 linguri sare, 3 linguri lichid de spalat vase de mana, 1/2 cana otet, 10 picaturi ulei esential de lamaie.

Se agita pentru a face spuma si apoi se pulverizeaza rosturile. Lasa sa stea cateva minute si apoi poti curata.

Imagine de andreas160578 de la Pixabay

Data articol: 22/05/2022