Shop
Ultimele 100 de articole

Cu ce se curata markerul permanent

07 aprilie 2021, , Vizualizări:
Cu ce se curata markerul permanent - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - markers-3467508_1920

Markerul permanent este, prin natura sa, foarte greu de caratat, probabil pentru ca se presupune ca este permanent. Daca te intrebi cu ce se curata markerul permanent de pe suprafetele menajere, de pe piele sau de pe tesaturi, incearca aceste trucuri!

Alcoolul poate curata markerul permanent

Markerul permanent se poate curata cu usurinta doar cu putin spirt sau orice alta bautura care contine peste 80 % alcool. Aplicati alcoolul pe un prosop curat si freaca petele de marker.

Citeste si: Cu ce se curata carioca de pe piele

Pasta de dinti si bicarbonatul de sodiu, solutii pentru a curata markerul permanent

Folositi pasta de dinti amestecata cu bicarbonat de sodiu daca vreti sa scapati de petele de marker permanent de pe mobila. Se amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu o parte din pasta de dinti intr-o ceasca mica.

Aplicati acest amestec direct pe pata de marker si lasati-l sa stea o ora asa. Luati o carpa curata, usor umezita si folositi-o pentru a freca locul folosind miscari circulare.

Daca spirtul, bicarbonatul si pasta de dinti nu v-au ajutat, incercati un marker de stergere uscata. Un marker de stergere uscata poate fi folosit pentru a indeparta petele de pe multe suprafete si functioneaza extrem de bine.

Acest lucru se datoreaza faptului ca markerii de stergere uscata contin un solvent nepolar. Pur si simplu trageti peste pata de marker anterioara cu markerul de stergere uscata, apoi stergeti-o.

Nu rata nici: Cu ce se curata ceara de epilat

Crema de protectie solara curata markerul permanent

Unii oameni sustin ca protectia solara este o solutie pentru indepartarea markerului permanent. Pur si simplu pulverizati sau stropiti putin din protectia solara peste pata si folositi o carpa curata pentru a sterge pata.

Acetona te scapa de markerul permanent

Folositi un agent de indepartare a ojei pentru a curata markerul permanent. Umeziti o carpa curata cu un pic de acetona si folositi-o pentru a curata pata de marker permanenta.

Te mai poate interesa si: Cu ce se curata pixul de pe haine. Greseala pe care sa nu o faci!

Imagine de Ylanite Koppens de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.