4 trucuri sa elimini energiile negative din casa ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 trucuri sa elimini energiile negative din casa ta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 4 trucuri sa elimini energiile negative din casa ta
energiile negative - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - wind-784506_1920

Energiile negative iti pot face mult rau daca nu le cureti periodic. Cum apar energiile negative?

Ele sunt produse de gandurile negative ale fostilor proprietari, emotiile negative ale actualilor proprietari, campurile dispozitivelor electronice (telefoane, computere, cuptoare cu microunde, uscatoare de par), obiecte antice, mobila (noua sau veche), bijuterii vechi, lucrari de arta, produse facute de mana.

 

 

Pentru a indeparta energiile negative ajunse in casa ta sub diverse forme, iata 4 trucuri pe care sa le repeti periodic.

 

 

Arde pelin sau tamaie

Deschide usa de la intrare si ferestrele. Aprinde pelin si imprastie fumul in toate camerele. Incepe din spate spre in fata. Apoi fa acelasi lucru cu tamaie aprinsa.

 

 

Pune sare la colturi, ferestre si intrare

Presara sare in fiecare colt al camerei, strange dupa 48 de ore si arunca. Sarea va absorbi energiile negative. Pentru si mai multa protectie, adauga sofran in sare. Tibetanii spun ca energiile negative vor ocoli spatiile in care s-a folosit sofran.

Inainte de a pune sare la ferestre, curata geamurile cu o solutie preparata din sucul de la 5 lamai, o ceasca de sare, un sfert de ceasca de otet si o galeata de apa. Daca solutia ti se pare prea concentrata foloseste manusi.

 

 

Utilizeaza cristale

Turmalina neagra atrage energiile negative. Pune cate un cristal in fiecare colt al camerei pentru a forma o bariera de protectie impotriva energiilor negative. Turmalina absoarbe si energia electromagnetica, de aceea este indicat sa tii un cristal langa router-ul de Internet, televizor, computer sau alte dispositive pentru a te proteja.

Tine turmalina neagra in mana si vei scapa de energiile negative pe care le ai asupra ta.

 

 

Putina muzica

Cum sunt casele banuite din filmele de groaza? Goale, intunecate si linistite! Spatiile in care nu e zgomot atrag energii negative. Din fericire, sunetul poate curata energiile negative. Ia un clopotel si suna din el in fiecare camera pentru a dispersa energiile negative.

 

 

Sursa: inspireactachieve.com

Foto: pixabay.com

Data articol: 12/12/2018