Shop
Ultimele 100 de articole

3 produse pe care orice familie trebuie să le aibă în casă iarna aceasta

07 noiembrie 2019, , Vizualizări:
black friday altex

Anotimpul rece se apropie și imunitatea noastră este greu încercată de trecerea de la temperaturile blânde ale toamnei la temperaturile scăzute ale iernii. Prin urmare, trebuie să acordăm o atenție sporită organismului nostru, pentru a-l ajuta să treacă cu bine prin această perioadă de tranziție. 

Am ales trei produse care nu trebuie să vă lipsească din casă sezonul acesta. Iar cum Flanco desfășoară până în 23 noiembrie cea mai mare campanie de Black Friday din istoria sa de 25 de ani, aveți șansa să le găsiți la cele mai bune prețuri din an. 

Storcătorul de fructe si legume Heinner HSF-500S de 0.35 l este ajutorul perfect în prepararea unui smoothie, având 2 trepte de viteză de procesare, pentru fructe și legume moi, respectiv pentru cele tari. Alimentele vor fi secționate mai ușor și mai rapid, în funcție de consistență, iar motorul va fi solicitat mai puțin, prelungind durata de viață a aparatului. Îl găsiți la prețul de 132,99 lei, redus de la 269,99 lei. 

Blenderul Russell Hobbs 25192-56, cu o putere de 800 W, capacitate de 1,5 l și 3 viteze, vă ajută să preparați supe cremă delicioase, perfecte pentru anotimpul rece. Îl găsiți la prețul de 249,99 lei, redus de la 449,99 lei. 

Orice părinte merită un moment de răsfăț, mai ales atunci când se trezește dimineața pentru a pregăti copiii de școală. Pentru o cafea aromată, savurată împreună cu un strat spumos de lapte, vă recomandăm Espressorul automat DeLonghi ESAM 2200 Caffe Venezia. Sistemul compact “fără tuburi” reduce la minimum cantitatea de cafea rămasă în râșniță, astfel încât boabele de cafea sunt proaspăt măcinate de fiecare dată, pentru o cafea plină de savoare. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 1.199 de lei, redus de la 3.199 lei.

Toate aceste produse, dar și altele, pot fi cumpărate din cele 157 de magazine din rețeaua națională Flanco sau online pe flanco.ro, inclusiv în până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit. Și pentru că Flanco sărbătorește 25 ani de la înființare în 2019, toți clienții au șansa de a câștiga unul din cele 100 de premii de la tombola aniversară: un card cadou egal cu valoarea cumpărăturilor efectuate în perioada 25 octombrie – 7 decembrie!

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.