Semne secrete ca te place - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semne secrete ca te place

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Semne secrete ca te place
cuplu - flirt - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Credit foto: pixabay.com

De multe ori limbajul trupului dezvaluie mult mai repede intentiile sau gandurile cuiva insa trebuie sa stii unde si cum sa interpretezi semnele care ti se ofera la tot pasul. Cercetarile arata ca in domeniul comunicarii interumane, 55% din totalitatea mesajului pe care il comunicam este transmis prin limbajul trupului – elementul non-verbal (gesturi si atitudine), 38% prin elementele paraverbale (tonul, ritmul si volumul vocii) si doar un procent de 7% din mesaj este dat de cuvintele.

Cat de mari sunt pupilele lui?

In limbajul trupului, marimea pupilelor dezvaluie o multime de lucruri unui ochi avizat. O pupila mica inseamna fie o lumina puternica ori poate ca persoana cu care te intalnesti nu este interesata de tine. O pupila dilatata inseamna fie o lumina slaba (tocmai de aceea lumina lumanarelelor este atat de romantica) sau insotitorul/ta te soarbe din priviri.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Prin urmare, pupila dezvaluie daca un client, prieten etc te place sau nu intrucat dilatarea/ contractia pupilei nu poate fi falsificata (nu uita totusi ca si lumina joaca un rol extrem de important aici). Pe vremuri, pentru a fi mai atragatoare femeile isi turnau diverse tincturi in ochi pentru a-si largi pupilele.

Citeste si: 27 de semne că ești o femeie alfa

In ce parte priveste?

Cand o persoana te priveste in ochi, modul in care priveste alaturi spune totul despre ce crede si simte despre tine – chiar si cand nu este constienta de asta.

Asadar, data viitoare cand mai vezi o femeie atragatoare priveste-o in ochi si mentine contactul vizual pana in momentul in care ea priveste intr-o parte. Fii atent unde priveste apoi si foloseste aceasta informatie pentru a sti daca o abordezi sau nu.

O privire in sus, e ca si cum si-ar dat ochii peste cap, nici macar nu incerca ceva pentru ca iti pierzi timpul. O privire intr-o parte inseamna ca nu este sigura, nu stie, s-ar putea sa arunce priviri in jur pentru a gasi pe cineva mai potrivit. Priveste in jos? Ai dat lovitura! Este atat de feminina miscarea aceasta, s-ar putea chiar sa roseasca la fata. Este ca si cum ti-ar spune: „wow, lasa-mi o secunda sa-mi revin… m-ai dat gata”. Daca privirea in jos este insotita si de un zambet, cu atat mai bine – mergi imediat si vorbeste cu aceasta femeie.

Daca esti femeie, atunci modul in care barbatul isi muta privirea poate avea alte semnificarii. Daca este interesat masculul alfa va mentine contactul vizual pana cand cealalta persoana va privi in alta parte. Un barbat mai moale va avea aproximativ acelasi comportament, in schimb un gentleman nu va remarca privirea unei femei decat daca este atras de ea.

Te mai poate interesa: 12 semne subtile care iti transmit ca te place

Unde isi indreapta umerii si picioarele

Cand esti atras de o persoana, fii atent/a la umerii si picioarele sale. Cand umerii si picioarele sunt indreptate catre tine atunci te considera interesant/a. Atunci cand in jurul vostru sunt si alte persoane si tu nu esti sigur/a daca te gaseste atragator/oare pe tine sau pe cineva de langa tine, misca-te sa vezi daca limbajul sau corporal se modifica la fel.

Gandeste-te la un triunghi. Cand o persoana te place, va crea o triunghi intre corpul tau si al sau si va bloca, la propriu, oricine increaca sa se conecteze din punct de vedere energetic cu tine.

Sursa: dating.about.com

foto: pixabay.com

Data articol: 26/02/2023