Scuze folosite de femei atunci cand se comporta ciudat - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Scuze folosite de femei atunci cand se comporta ciudat

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Scuze folosite de femei atunci cand se comporta ciudat
sfatulparintilor.ro - scuze femei

De multe ori atat femeile cat si barbatii recurg la explicatii de-a dreptul hilare, ca sa nu zicem nebunesti, pentru a-si explica cele mai caudate decizii si comportamente. Si astfel de actiuni reprezinta un mare minus atunci cand ne gandim la o relatie sanatoasa, majoritatea barbatilor luand in calcul cantitatea de „ nebunie” de care da dovada o femeie atunci cand incearca sa ii intre in gratii si sa porneasca intr-o idila. Sa vedem deci care ar fi aceste explicatii nebunesti care nu fac decat sa ne puna pe ganduri si in cele din urma sa ne luam talpasita si sa cautam altceva.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Imi era foame

Ceva se intampla cu femeile atunci cand le este foame. Se transforma imediat din printese in capcauni gata sa te inhate pe de-a-ntregul. Am intalnit de-a lungul vietii multe femei care au acest dar, de a se schimba complet in astfel de situatii. Ceea ce ramane insa greu de explicat este faptul ca, desi nivelul de energie este scazut si buna functionare a organismului este impedicata in caz de foame, unele femei isi gasesc totusi resurse pentru a se enerva.

 

 

 

Sunt obosita

Din anumite motive, multe femei atunci cand sunt obosite, sau cand cel putin folosesc acest pretext, gasesc orice spunem noi barbatii enervant, plictisitor. Mai mult, orice gluma am face, daca nu este catalogata automat drept aroganta sau rautate, cel putin nu are nici un efect. Care o fi explicatia?

 

 

Citete continuarea pe LYLA.RO.

Cuvinte cheie:
Data articol: 18/09/2016