Shop
Ultimele 100 de articole

Oamenii au început să considere sexul dezgustător, spun cercetătorii

19 iunie 2018, , Vizualizări: 1,940
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2603521_1920
Există multe motive pentru care ar trebui să îți placă să ai relații intime cu perechea ta. În primul rând, este vorba de îmbunătățirea considerabilă a funcțiilor creierului. Dacă nu știai până acum, un simplu sărut ne poate face să realizăm dacă suntem sau nu compatibili biologic cu o persoană. Mai mult decât atât, în timpul actului sexual sunt eliberați hormoni care te fac să te simți mai bine și să fii fericită. Printre celelalte beneficii ale sexului se numără arderea caloriilor, scăderea riscului de a răci și reducerea tensiunii arteriale.
Însă nu toată lumea este de acord cu această parte benefică a sexului sau cu actul în general. Noile studii arată că din ce în ce mai multe femei consideră sexul… dezgustător. Conform cercetătorilor de la London School of Hygiene & Tropical Medicine, se pare că fiecare persoană are un anumit nivel de dezgust atunci când vine vorba de sex, însă acesta a crescut în ultimii ani, în special la femei.
De ce consideră femeile că sexul este dezgustător
Studiul publicat în Philosophical Transactions of the Royal Society a ajuns la concluzia că există 6 tipuri de dezgust și că femeile le percep mult mai intens decât bărbați. Studiul a fost efectuat pe un număr de 2.500 de persoane. În cadrul acestuia, persoanelor participante li s-au dat 74 de scenarii revoltătoare. Printre acestea se numărau cel în care observi o persoană cu o infecție vizibilă și cel în care asculți pe cineva care strănută. Participanții au fost rugați să evalueze cât de dezgustați se simt. Cel mai mic nivel a fost „nu sunt dezgustat”, iar cel mai mare – „sunt total dezgustat”.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu