Hot or Not? Ce le place si ce nu barbatilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Hot or Not? Ce le place si ce nu barbatilor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Hot or Not? Ce le place si ce nu barbatilor
Hot or Not Ce le place si ce nu barbatilor

Nu de putine ori oamenii se insala. Problema nu este ca gresesc, ci ca nu recunosc acest lucru ceea ce ii face sa repete la nesfarsit greseala. Iar cand este vorba despre dragoste cu atat mai mult apar erorile. Barbatii cred ca femeilor le plac anumite lucruri, care pe ele in cea mai optimista varianta le lasa rece, dupa cum femeile cred ca-i cunosc atat de bine pe barbati incat considera ca nu se pot insela cu privire la preferintele lor. Numai ca lucrurile nu stau deloc asa.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata un studiu realizat pentru ivillage.com in care barbatii au oferit raspunsuri oneste in legatura cu anumite clice legate de preferintele lor amoroase.

 

 

Hot: Rujul rosu

Barbatii spun ca buzele rosii sunt foarte sexy. Motivul este explicat de specialistul Yvonne Fulbright: “Buzele rosii duc barbatii cu gandul la organele genitale atunci cand femeia este excitata”. Potrivit studiului, barbatii raspund la aceiasi stimuli pentru masculii primate. Fata, organele genitale precum si spatele femelelor babuini si cimpanzei devin rosii in timpul ovulatiei, ceea ce este un semnal clar de imperechere.

 

 

Not: Tocuri cui

Poate ca tocurile de 15 cm pot face ca picioarele tale sa para fara sfarsit, insa daca asa esti cu un cap mai inalta decat partenerul tau mai bine le-ai lasa in dulap. Mai ales daca nu poti sa pastrezi o pozitie corecta a corpului si sa te plangi iubitului toata seara ca te dor picioarele.

 

 

Hot: Parul lung

82% dintre barbati cred ca parul sanatos este secretul sex-appeal-ului unei femei. Si, jumatate dintre acesti barbati prefera parul lung. Parul lung reprezinta feminitatea si tineretea iar acestea indica atat fertilitatea cat si o potentiala mama.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare 2 3

Data articol: 02/01/2017