Harta erogena a femeii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Harta erogena a femeii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Harta erogena a femeii
sfatulparintilor.ro - Zone erogene ale femeilor

Barbati care iubiti, nu uitati niciodata ca zonele erogene secundare ale femeii sunt mai multe si mai diverse si ca ele sunt esentiale pentru atingerea placerii.

Iata cum arata harta erogena a femeii.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

1. Parul si pielea capului
Prin destinderea considerabila pe care o procura, mangaierea si masajul tandru al acestei zone isi au locul indeosebi inainte sau dupa jocul amoros. Din motive inca destul de putin cunoscute, aceasta regiune extrem de vascularizata (ea fiind zona care sangereaza cel mai abundent in cazul unei rani) pare a fi mai sensibila la femeie.

 

 

 

2. Fata
Epiderma fetei femeii este mai fina, prin urmare ea este cu mult mai sensibila decat cea a barbatului. Acest aspect este perfect adevarat si pentru buze, pentru pielea fruntii, pentru cea a tamplelor sau chiar pentru pleoape. Micile saruturi foarte incitante pe globii oculari sunt cu atat mai excitante cu cat, ea avand atuncii ochii inchisi, isi imagineaza mult mai greu ceea ce va urma.

 

 

3. Gura
Ca initiator al jocului amoros, fiind si foarte excitant, sarutul este mai intai un mijloc mai intim de a face cunostinta. Din nefericire insa, in cazul anumitor cupluri, sarutul „se uzeaza” cu timpul, atunci cand aceasta intimitate este „obtinuta”. La femeile foarte senzuale si trezite amoros, gura foarte energizata erotic le face sa traiasca starea inefabila si profunda de orgasm oral, atunci cand ele insele se “joaca” foarte adanc cu lingam-ul erect al iubitului lor, intocmai asa cum o fac cu yoni-ul.

 

 

 

Citeste continuarea aici.

 

Data articol: 15/08/2016