Shop
Ultimele 100 de articole

Diferenta dintre dragostea adevarata si atasament

10 februarie 2017, , Vizualizări:
dragoste adevarata - sfatulparintilor.ro - pexels_com -photo-236287

De multe ori, dragostea si atasamentul se impletesc armonios intr-o relatie. Insa sunt cazuri in care linia dintre ele devine neclara si nu mai stii daca iti iubesti partenerul cu adevarat sau este doar un atasament care, cu timpul, poate deveni nesanatos.

 

Atasamentul inseamna nevoia de a avea pe cineva alaturi. Este TOXIC. Inseamna sa-ti fie bine doar daca ai partenerul langa tine. Nu concepi viata fara el. Partenerul este motivul pentru care traiesti pe pamant. Este ideea ca nu esti COMPLET fara partenerul de cuplu.

 

Dragostea in schimb, inseamna sa realizezi ca uneori, ceea ce este bun pentru tine nu este bun si pentru partener, ca poti trai si fara sa ai alaturi partenerul, sa realizezi ca iti doresti ce e mai bun pentru partener, chiar daca asta inseamna ca tu sa nu mai existi in viata lui. Dragostea inseamna sa-i lasi partenerului si timp pentru el si nevoile lui.

 

Atasamentul inseamna sa te agati de o persoana. Nu poti fi fericit pe cont propriu, ai nevoie de altcineva care sa-ti umple golul din suflet si traiesti permanent cu frica de a fi parasit.

 

Dragostea inseamna sa accepti ca ceea ce e scris se va intampla. Ca trebuie sa fii tu insuti indiferent daca esti singur sau nu. Ca iti poti construi un viitor indiferent daca esti singur sau alaturi de partenerul de cuplu, ca poti fi fericit si fara sa-l ai alaturi 24/7.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.