De ce „iertarea” infidelitatii sotului este o greseala imensa. Urmarile sunt crunte - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

De ce „iertarea” infidelitatii sotului este o greseala imensa. Urmarile sunt crunte

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » De ce „iertarea” infidelitatii sotului este o greseala imensa. Urmarile sunt crunte

Inselatul in casnicie este una dintre cele mai grave forme de tradare. Distruge increderea intre soti, indiferent ca dupa o perioada cel care a fost inselat sustine ca a iertat greseala.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Prin natura umana, cei care insala in casnicie sunt persoane neloiale, lipsite de tarie de caracter in relatia de cuplu, motiv pentru care recladirea increderii este aproape imposibila. Infidelitatea cauzeaza fracturi grave in intregul relatiei de casnicie, destabilizand exact fundamentul acesteia, iar tot ce are o temelie fragila este destinat prabusirii.

 

Cand unul dintre soti violeaza „nucleul increderii” sau „legatura de incredere” in relatie, in sine acest nucleu este distrus.

 

Pentru ca dragostea in casnicie sa tina „pana la adanci batraneti” sau „pana cand moartea ne va desparti”, fiecare sot trebuie sa depuna efort, cate putin cate putin, in fiecare zi pentru a alimenta iubirea in cuplu. Cu alte cuvinte, nu poti insela si apoi sa ai impresia sau speranta ca relatia va supravietui cu brio.

 

 

Citeste continuarea pe LYLA.RO.

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 06/10/2016