Daca esti femeie, trebuie sa stii aceste lucruri despre barbati! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Daca esti femeie, trebuie sa stii aceste lucruri despre barbati!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Daca esti femeie, trebuie sa stii aceste lucruri despre barbati!

Si barbatii sunt la fel de misteriosi ca si femeile si e nevoie de multa analiza pentru a-i intelege. Iata ce ar trebui sa stii despre barbati.

 

  1. Barbatii raspund la apreciere

Manifestarea aprecierii pentru barbat poate avea o influenta importanta asupra modului in care actioneaza. Studiile au aratat ca tatii se implica mai mult in ingrijirea copiilor atunci cand sotiile apreciaza ajutorul lor.

 

 

  1. Barbatii considera amorul important

Barbatii cred ca amorul este o activitate foarte importanta intre doi oameni casatoriti. Ca si in cazul femeilor si barbatii considera intimitatea sexuala mai satisfacaroare atunci cand are loc in relatii pe termen lung. Pentru ca atunci cand doua persoane sunt de mult timp impreuna stiu cum sa se satisfaca reciproc.

 

 

  1. Barbatilor le place ca partenerele sa initieze partidele

Cei mai multi dintre barbati sunt cei care initiaza partidele de amor. In acelasi timp insa doresc de multe ori ca partenerele sa preia conducerea. Nu-ti fie teama sa-i arati iubitului ca ai chef de amior. Daca faci asta adesea satisfactia va fi mai mare pentru amandoi.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/01/2017