Ce urasc femeile. Ai grija sa nu gresesti si tu! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce urasc femeile. Ai grija sa nu gresesti si tu!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Ce urasc femeile. Ai grija sa nu gresesti si tu!
femeile le urasc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - madhen-1773911_1920

Poti spune lucruri care, chiar daca nu esti constient, iubita ta le gaseste enervante. Si, in ciuda faptului ca nu ti-a aratat niciodata asta pentru a evita sa fie catalogata drept o persoana irationala, asta nu inseamna ca nu este deranjeata de anumite actiuni sau vorbe ale tale. Iata ce lucruri urasc femeile la culme

 

„Un barbat care se ridica in slavi cand sunt cu el. Nu mai este nevoie sa ma convinga sa ies cu el devreme ce sunt deja cu el”, Rachel F.

 

 

„Cand un barbat foloseste abrevieri/greseli gramaticale sau de exprimare in sms-uri. Astfel de lucruri dau impresia de neinteligenta sau de nepasare ceea ce ma face sa ma indepartez de el”, Melanie D.

 

„Ma enerveaza cand un barbat isi incruciseaza picioarele, vorbeste despre trupul sau, face comentarii legate de dieta femeilor si iese cu femei doar pentru a incerca sa se culce cu ele”, Sara N.

 

„Cand un barbat crede ca rapiditatea este un lucru bun in pat”, Melissa C.

 

„Ma enerveaza cand un barbat isi schimba comportamentul atunci cand prietenii lui sunt de fata”, Sam M.

 

„Lenea. Lenea in pat, lenea cand este vorba despre infatisarea sa, lenea in viata lor. Ai putina grija de tine. Ai grija de infatisarea ta si imbunatateste-ti abilitatile in pat – femeile vor aprecia asta”, Noelle A.

 

 

Citeste continuarea aici.

Data articol: 27/01/2017