Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei
cuplu familie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Frumusetea este un concept relativ care variaza de la un loc la altul si care se schimba cu timpul. Prin observare stiintifica si studiu, cercetatorii au fost capabili sa inlature influentele regionale legate de ceea ce inseamna frumusetea.

Potrivit unui studiu al Royal Society Open Science au gasit un punct comun legat de ceea ce considera barbatii din toata lumea atragator la o femeie.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Studiul a aratat ca barbatii considera simplitatea fetei unei femei cea mai placuta trasatura a sa. Cu cat sunt mai simple trasaturile cu atat mai usor de procesat din punct de vedere cognitiv imaginea. Creierul uman are tendinda de a raspunde la stimuli simpli.

Echipa formata din oamenii de stiinta a vrut sa inteleaga ce trasaturi iau barbatii in considerare atunci cand judeca atractivitatea fetei unei femei. Cercetatorii au apelat la 169 de barbati din sudul Frantei si le-au aratat fetele unor femei pe un ecran. Apoi au fost rugati sa noteze fetele pe o scala de la 1 la 20. Zero fiind cea mai putin atractiva, iar 20 cea mai atractiva fata.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/05/2016