Ce le place barbatilor? 6 adevaruri dovedite stiintific - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce le place barbatilor? 6 adevaruri dovedite stiintific

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Ce le place barbatilor? 6 adevaruri dovedite stiintific
Ce le place barbatilor

Studii despre erotism s-au facut si se vor mai face. Si asta pentru ca oamenii sunt in continua cautare de lucruri noi despre amor.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata 6 lucruri pe care barbatii le adora, rezultate in urma mai multor studii de specialitate.

 

 

1. Femeia in rosu

Lady in red (femeia in rosu) nu e doar un mit. Cel putin asa sustin cercetatorii de la Universitatea din Rochester, potrivit carora barbatii prefera femeile in rosu. Au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au aratat unui grup de barbati poze cu femei imbracate in rosu si in verde, iar cele mai atractive au fost desemnate femeile imbracate in rosu.

 

 

2. Giugiuleala

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Kinsey la care au participat peste 1000 de barbati heterosexuali, de varsta medie, implicati in relatii de lunga durata, cei mai fericiti s-au declarat barbatii care se giugiuleau cel mai des cu partenerele. Parafrazand un celebru proverb englezesc, am putea spune ca o giugiuleala pe zi tine avocatii departe.

 

 

3. Sanii

Ca barbatilor le plac sanii nu mai e o noutate. Cercetatorii de la Universitatea din Wellington, Noua Zeelanda, au descoperit intervievand mai multi barbati ca: barbatii se uita mai intai la sani si apoi la fata; barbatii se uita la sani mai mult decat la oricare alta parte a corpului unei femei. O alta concluzie extrasa din studiul australienilor este ca barbatii se uita la sani, indiferent de marimea acestora.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare 2

Data articol: 22/12/2016