Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care cuplurile fericite le fac dupa munca

24 aprilie 2017, , Vizualizări:
relatii de cuplu - freedigitalphotos.net

Indiferent ca discutati la telefon in drum spre casa sau schimbati cateva vorbe imediat ce ati patruns in casa, o scurta conversatie va ajuta pe tine si pe jumatatea ta sa fiti pe aceeasi lungime de unda. „Uneori, discutam despre unde merg copiii in vacanta, alteori ne informam reciproc ce am facut fiecare la serviciu”, sustin Melissa si Aaron Sauser din Minneapolis, Minnesota.

 

Iata 9 lucruri pe care cuplurile fericite le fac dupa munca, reiesite dintr-un sondaj de opinie realizat pe site-ul rd.com.

 

 

  1. Rad

Priviti o comedie, spuneti o gluma buna, un banc si apoi radeti impreuna. „Nimic nu intareste mai bine uniunea dintre doi oameni decat sa rada impreuna de aceleasi lucruri, in acelasi timp”, sustin Amy si Vaughan Nelson, din Lacey, Washington. Cheia unui adevarat festin de ras? „Nu trebuie facute glume pe seama celuilalt”, a adaugat Amy.

 

 

  1. Masaj in doi

Nimic nu este mai relaxant dupa o zi lunga de munca decat un mic masaj, insa problema este cine sa primeasca primul masaj? Din fericire, Andrea diTullio si Antonio Fortunato, din Timmins, Ontario au gasit solutia perfecta: „Eu ii masez gatul si umerii in vreme ce sta jos, intre picioarele mele si imi maseaza talpile. In timp ce facem asta discutam si despre ce s-a intamplat la munca”, a dezvaluit Andrea.

 

 

  1. Petrec timp singuri

Megan Michael si Paul Cooney, din Camp Hill, Pennsylvania prefera sa mearga in camere separate imediat ce se intorc de la birou. „Mai intai avem nevoie de putin timp pe care sa-l petrecem singuri pentru ca ne place sa se relaxam independent”, spune Michael. Dupa reincarcarea bateriilor, sustine si partenera sa, sunt gata sa petreaca timp de calitate impreuna.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.