8 lucruri pe care nicio femeie nu le suporta la un barbat - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 lucruri pe care nicio femeie nu le suporta la un barbat

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 8 lucruri pe care nicio femeie nu le suporta la un barbat

In general, certurile in cuplu pornesc de la subiecte minore, sau lucruri de nimic, in tot cazul. Frustrarile isi spun cuvantul si asa apare lipsa de comunicare. Fiecare se refugiaza in coltul lui si nu mai comunica. Totodata, femeile pretind ca barbatii nici nu-si dau seama ce anume le supara in comportamentul lor. Astfel, site-ul Menshealth.com a realizat top 8 lucruri pe care nici o femeie nu le suporta la un barbat.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

1. Esti foarte dezordonat

Desigur, o sticla goala de bere uitata pe masa sau cate un tricou murdar uitat pe scaun nu devin o problema majora. Dar cand incep sa cada efectiv bucati din tine peste tot, orice femeie se supara. Si daca mai uiti sa cureti sapunul din baie de par pubian, dupa ce ai facut dus… Nu mai e nimic in plus de adaugat. Fii sigur ca si partenera va fi atenta si nu va mai lasa fire de par in uscator, daca si tu depui un minimum de efort.

 

 

 

2. Esti zgarcit

Te interesezi mereu cat a costat coaforul iubitei, dar uiti cu desavarsire cat ai cheltuit tu ultima oara pe cumparaturile de pe net de la magazinul on line sportiv. Daca inca nu exista conturi comune, nu ai dreptul sa-ti dai cu parerea despre cat cheltuie partenera. Raspunsul corect atunci cand iubita a facut o astfel de cheltuiala trebuie sa vina, prompt: “Uau! Dupa aceasta investitie, te rog, lasa-ma sa te invit eu in oras, ofer cu mare placere cina!”. Si daca stii sa dai raspunsul corect, ii vei trezi si mai mult interesul.

 

 

 

3. Vorbesti in limbaj amical-masculin cu iubita

Chiar daca iti mai vine s-o faci, abtine-te si nu-ti striga iubita pe numele de familie! Daca o faci, s-ar putea sa inceapa sa gandeasca ca ai redus-o la statutul de amic, asa ca o sa inceapa si ea sa te trateze in consecinta.

 

 

Citeste continuarea aici.

Data articol: 06/06/2017