7 lucruri pe care sa nu le faci sub nici o forma in relatia amoroasa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 lucruri pe care sa nu le faci sub nici o forma in relatia amoroasa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 7 lucruri pe care sa nu le faci sub nici o forma in relatia amoroasa

 

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

1. NU lasa niciodata usa la baie deschisa!

Poate ca nu te-ai simtit atat de confortabil langa nici un barbat, in viata ta, asa cum simti ca esti cu el. Totusi, acesta nu este un motiv ca sa-l supui unor actiuni deloc sexy prin care tu trebuie sa treci in deplina intimitate. Toate etapele mai putin sexy trebuie sa se intample in intimitate iar lui trebuie sa eviti sa-i arati altceva decat rezultatul final, acela spectaculos.

 

 

 

2. NU transforma patul matrimonial intr-un raft plin de jucarii de plus

Daca ursuletul Winnie the Pooh ocupa un loc principal pe perna ta, inseamna ca patul e un loc dedicat doar alinturilor si imbratisarilor, si nu pasiunii. Animalutele de plus spun despre tine ca esti inca o fetita imatura, care are nevoie de mangaiere, dar care nu are inclinatii catre sex, din moment ce joaca roul de fetita. Ori, locul in care faceti sex este extrem de important, trebuie sa faci din el un loc care sa-l atraga si in care sa-si doreasca pasiunea alaturi de tine.

 

 

3. NU lasa televizorul aprins!

Te cuibaresti langa el si impreuna va uitati la serialul preferat – asadar, ce poate fi gresit in asta?! Pai, nimic, doar ca situatia in sine nu va duce niciodata catre sex si nici nu va va trezi vreo dorinta de putina actiune.

 

 

Citeste continuarea aici.

Data articol: 19/05/2016