7 lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 7 lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des
7 lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des

Trăim într-o perioadă agitată din punct de vedere economic ceea ce înseamnă că şi multe aspecte ale vieţii sunt influenţate, inclusiv relaţiile de cuplu. Iar dacă relaţiile de cuplu gâfâie acelaşi lucru se va întâmpla şi cu căsnicia. Însă, există lucruri mărunte pe care orice femei le face din când în când şi care au un impact pozitiv asupra relaţiilor de cuplu. Lucrurile mici pot face diferenţa, iar relaţiile de cuplu durabile se bazează pe aceste lucruri nesemnificative la prima vedere.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iată 7 lucruri pe care femeile ar trebui să le spună mai des în cazul în care îşi doresc o relaţie fericită:

 

 

 

Relaţii de cuplu # 1:  Spune glume mai des

Se spune, pe bună dreptate, că dacă vrei să cucereşti un bărbat trebuie să râzi la glumele lui. Însă nu te opri aici. Spune şi tu bancuri, povesteşte întâmplări amuzante, apelează la autoironie. Dacă nu ştii prea multe glume, o singură căutare pe Google şi vei găsi tot ce ai nevoie. Nu-ţi fie teamă că nu vei fi amuzantă, cu puţină practică vei depăşi momentul.

 

 

Relaţii de cuplu # 2: Surprinde-l cu o băutură

Din când în când surprinde-l cu o invitaţie în oraş şi fă-i cinste cu o bătură. Nu-l întreba dacă are sau nu chef pur şi simplu ia-l pe nepregătite şi oferă-i băutura lui favorită. Sigur va aprecia gestul.

 

 

Relaţii de cuplu # 3: Fă exerciţii fizice

În cazul în care îţi pasă de corpul tău şi de felul în care arăţi şi îţi doreşti să slăbeşti poate ar trebui să te împrieteneşti cu ganterele. Iar mai mulţi muşchi înseamnă calorii mai multe arse. Ca să nu mai vorbim de faptul că braţele şi picioarele tale vor arăta senzaţional după câteva antrenamente cu ganterele.

 

 

Relaţii de cuplu # 4: Nu trebuie să fii mereu de acord cu el

Nimănui nu-i face plăcere să aibă lângă el/ea un yesman/woman. Vrei să fii alături de o persoană puternică, cu credinţe şi valori ferme căreia nu-i este teamă să-şi exprime şi susţine propriul punct de vedere. Dacă tu eşti mereu de acord cu el din relaţia voastră va lipsi ceva.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare 2

Data articol: 27/12/2016