6 semne care arata ca esti un sapiosexual - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 semne care arata ca esti un sapiosexual

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 6 semne care arata ca esti un sapiosexual
sapiosexual - sfatulparintilor.ro- pixabay_com

Unele persoane considera termenul „sapiosexual” doar un cuvant la moda cand este vorba despre intalniri romantice si relatii de cuplu. Insa daca esti genul de persoana atrasa de mintea altui om atunci intelegi ca nu este un trend trecator. Asadar, cum stii daca esti un sapiosexual?

In primul rand trebuie analizate obiceiurile romantice.

 

 

  1. Librarii in loc de baruri

Locurile unde iti petreci/pierzi timpul sunt importante ca si persoanele cu care te intovarasesti. Daca, mai degraba, mergi sa vizitezi un muzeu decat sa iti petreci noaptea intr-un club, atunci este clar ca esti sapiosexual.

 

 

  1. Replici inteligente in loc de conversatie lipsita de substanta

Discutiile, in special cele de la prima intalnire, seamana mai degraba cu un interviu pentru job. Sapiosexualul doreste doar o conversatie buna si un schimb de replici inteligente. Acestea sunt folosite la fel cum boxerii folosc jab-ul (lovitura cu mana din fata). Cheia in aceasta situatia nu este doar sa comunici, ci sa o faci si in mod creativ. Daca preferi sarcasmul, sunt sanse mari ca tu sa fii sapiosexual.

 

 

  1. Tacere in loc de vorbire fara rost

Uneori, cele mai bune conversatii sunt cele in care partenerii pastreaza tacerea. Ca de exemplu atunci cand te afli intr-o relatie cu cineva si nu simti nevoia sa umpli cu vorbe fiecare moment de tacere. Exista clipe in care vrei sa fie tacere. Sa gandesti, sa visezi cu ochii deschisi sau sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare moment. Daca ideea de a sta impreuna pe canapea in timp ce cititi fiecare cate ceva vi se pare minunata atunci sunteti sapiosexuali.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/01/2017