6 secrete pe care femeile ar trebui sa le stie despre barbati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 secrete pe care femeile ar trebui sa le stie despre barbati

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 6 secrete pe care femeile ar trebui sa le stie despre barbati

Barbatii si femeile sunt atat de diferiti nu doar din punct de vedere sexual, dar si al modului de perceptie a lumii. Ceea ce pentru un barbat reprezinta ceva normal (spre exemplu sa-i spuna sotiei prin fapte cat de mult o iubeste) femeia are nevoie si de vorbe pentru a fi sigura ca sotul ei este indragostit de ea.

 

Iata 6 secrete pe care femeile ar trebui sa le stie despre barbati.

 

 

  1. Barbatii vor vorbi despre sentimentele lor

Daca sotul tau a fost crescut sa nu dezvaluie nimic din ceea ce simte, ii va fi greu sa-si incalce principiile de viata. Totusi mai exista o speranta: va vorbi mai usor despre sentimentele sale daca o face indirect. Intreaba-l ce ar face intr-un weekend romantic. Sau ce a gandit cand v-ati intalnit prima data. Raspunsurile sale vor dezvalui ceea ce simte iar acest lucru va va apropia.

 

  1. Barbatii investesc in sotiile lor

Cei mai multi dintre barbati realizeaza ca sunt o multime de lucruri de pierdut daca o casnicie se duce de rapa – nu doar compania celuilalt, ci tot ce ati construit impreuna se duce pe apa sambetei. Daca tu te lupti dins rasputeri pentru ca mariajul vostru sa fie un succes sunt sanse mari ca si sotul tau sa faca acelasi lucru.

 

 

  1. Barbatii spun „Te iubesc” prin fapte

Unii barbati prefera sa-si arate sentimentele mai degraba prin fapte decat prin vorbe. Sotul tau ar putea sa-ti spune „Te iubesc” prin reparatiile pe care le face prin casa, tunzand iarba din fata casei sau chiar aruncand gunoiul, orice actiune care face lumea un loc mai bun pentru tine.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/08/2017