5 tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 5 tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg
5 tipuri de femei pe care barbatii nu le inteleg
Sunt multe lucruri pe care barbatii nu le inteleg cand este vorba despre femei. Multi dintre barbati si-au schimbat in totalitate perspectiva numai pentru a incerca sa inteleaga sexul opus. Cu toate acestea multe din urmasele Evei sunt imposibil de descifrat, indiferent de cat de mult ai dori sa o faci.

 

Iata 5 tipuri de femei pe care barbatii nu le vor intelege niciodata.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

1. Femeia care isi cumpara tot timpul haine de designer, dar nu are un job stabil

Este genul care nu a avut niciodata un loc de munca pentru prea mult timp. Insa, cumva, gaseste mereu resurse pentru a-si cumpara cele mai in voga haine de designer. Este normal ca femeile sa-si doreasca sa fie mereu in pas cu moda, insa la un moment dat ar trebui sa se intrebe ce vor de la viata.

 

 

2. Femeia cea mai sexy din liceu care, cumva, e acum urata

Barbatii nu pot si pace sa inteleaga o astfel de transformare. Fata superba in jurul careia roia toti baietii din liceu, peste numai 10 ani si-a pierdut toata stralucirea. Iar asta ii creeaza mari probleme. Inainte isi folosea frumusetea pentru a obtine ce-si doreste, insa acum lucrurile s-au schimbat.

 

 

3. Frumoasa care se intalneste cu tocilarul

Totii baietii si-au batut capul si au incercat sa o conving sa iasa cu ei, insa niciunul nu a avut succes. Si apoi, cand nimeni nu se astepta, au vazut-o la bratul tipului la care nimeni nu se astepta. Nimeni nu ar fi crezut ca va iesi chiar cu tocilarul scolii, cel pe care nimeni nu-l baga in seama. Nimeni cu exceptia celei mai frumoase fete din scoala.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare 2

Data articol: 11/01/2017