5 semne ca nu te iubeste cu adevarat - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 semne ca nu te iubeste cu adevarat

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 5 semne ca nu te iubeste cu adevarat
sfatulparintilor.ro - iubirea OMS

Ai intalnit o persoana in urma cu cateva luni si, cel putin la prima vedere, totul pare minunat. Insa ceva in interiorul tau iti spune ca totul pare prea frumos sa fie adevarat chiar daca nu-ti dai seama deocamdata ce nu merge bine.

 

Iata 5 semne ca nu te iubeste cu adevarat.

 

 

  1. Nu-ti citeste gandurile

Nu, nu este vorba de abilitatea pe care o avea Mel Gibson in „Ce doresc femeile”, insa cum poate avea cineva o relatie speciala daca nu exita niciodata acele momente de „mi-ai citit gandurile”? Astfel de clipe demonstreaza conexiunea puternica dintre voi si sentimentul ca sunteti suflete pereche. Bineinteles ca nu inseamna ca trebuie sa puneti punct relatiei, ci doar ca inceputul nu arata prea promitator.

 

 

  1. Exista zero chimie intre voi

Pentru a exista chimie este nevoie de fizica. Asadar, daca atractia magnetica nu functioneaza corespunzator, cum ar putea exista o reactie chimica in creier? Iar fara chimie relatia nu are nicio sansa de dezvoltare.

 

 

  1. Nu te complimenteaza niciodata

Maica Tereza a spus: „in aceasta lume, foamea de dragoste si apreciere este mai mare decat foamea de paine”. Vrem ca oamenii de care ne pasa sa se simta bine, nu-i asa? Si cea mai buna modalitate de a face asta este sa-i complimentezi. Este o reamintire a faptului ca sunt importanti pentru noi. Insa daca se intampla rar, ar trebui sa te intrebi care este motivul acestei stari de fapt.

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/10/2016