Shop
Ultimele 100 de articole

4 povesti adevarate care te fac sa privesti altfel divortul

19 ianuarie 2017, , Vizualizări:
despartire divort - sfatulparintilor.ro- pixabay_com

Cuplurile fericite, mai ales cele aflate in luna de miere, ofera sfaturi despre iubire si intelegere. Dar oamenii care au trecut printr-un divort dezvaluie provocarile care pot distruge un mariaj. Iata cele mai bune sfaturi pe care le poti primi despre destramarea unei casnicii.

 

 

„Prietena mea, Tammy mi-a spus: <Am pus prea multa presiune pe fostul sot pentru a-mi satisface toate nevoile si a ma face fericita. Tocmai de aceea a plecat. Am  invatat o lectie dura: nimeni nu este responsabil pentru starea mea de bine>” – Linda.

 

 

„Iata ceea ce mi-a spus Diana, cea mai buna prietena a mea, legata de ce a invatat din propriul divort: <Nu te baza mereu pe jumatatea ta sa inventeze aventuri amuzante pentru ca voi doi sa nu va plictisiti>” – Naomi.

 

 

„Cumnatul meu, care a trecut prin doua divorturi inainte sa se casatoreasca cu sora mea, mi-a oferit un sfat pe care nu-l voi uita niciodata: <Nu te simti amenintata atunci cand partenerul se schimba. Si tu te schimbi. Este important sa va acceptati reciproc si sa intampinati cu bratele deschise dezvoltarea >” – Sheila

 

„Prietena mea Sondra mi-a spus: <Iti amintesti sfatul „Pune-te in pielea celuilalt”? Empatia este cheia pentru o relatie de succes. Cred ca principala cauza pentru care am divortat de Dan este ca nu am incercat cu adevarat sa intelegem punctul de vedere al celuilalt>” – Anne

 

Sursa: mydomaine.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.