4 adevaruri despre femei pe care niciun barbat n-ar trebui sa le uite - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 adevaruri despre femei pe care niciun barbat n-ar trebui sa le uite

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 4 adevaruri despre femei pe care niciun barbat n-ar trebui sa le uite
iertare cuplu familie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Desi unii dintre barbati cred ca stiu suficiente lucruri despre femei astfel incat cunosc foarte bine modul in care functioneaza mintea lor, de multe ori se insala. Iata de ce va prezentam 4 adevaruri despre femei pe care niciun barbat n-ar trebui sa le uite daca vor sa aiba o relatie buna. Aceste lucruri ar trebui sa-i ajute sa inteleaga femeile mai bine, indiferent ca este vorba despre sotie, mama, prietena.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Unul dintre lucrurile pe care este bine sa le stii despre femei este ca le place stabilitatea

Este adevarat ca uneori femeilor le plac barbatii „salbatici”, baietii rai, se intalnesc cu ei pentru o vreme datorita imprevizibilitatii pe care o ofera, insa atunci cand se pune problema unei relatii pe termen lung aleg responsabilitatea si pe cineva de incredere in defavoarea temperamentului si al tatuajelor. Tocmai de aceea asigura-te ca nu te lasi purtat de impulsuri pentru ca nici o femeie nu vrea sa aiba alaturi de ea un barbat care ar putea vinde oricand casa pentru a-si lua o decapotabila rosie.

 

 

 

Este bine sa stii despre femei ca iubesc ca barbatii sa fie preocupati de ele

O femeie il iubeste pe barbatul care planuieste ocazional o iesire in oras, sau care ii aduce cateva dintre ciocolatele sale favorite atunci cand se intoarce de la birou. De asemenea, cadourile oferite din cand in cand in zile fara nici o semnificatie sunt o modalitate excelenta de a-i spune: „Te iubesc”. Acesta este tipul de impulsivitate pe care femeile il adora la barbati.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare 2

Data articol: 30/12/2016