20 detalii feminine carora niciun barbat nu le poate rezista - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

20 detalii feminine carora niciun barbat nu le poate rezista

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 20 detalii feminine carora niciun barbat nu le poate rezista
Ce vor barbatii de la o femeie? Unii ar putea spune sa fie blonda, slaba, sexy, cel putin cupa C, sa-i placa fotbalul etc. De cele mai multe ori, la aceasta intrebare barbatii dau raspunsul gandindu-se la o femeie cu care ar petrece o noapte. Cum arata, insa, femeia cu care ar vrea sa-si petreaca o viata?
Pentru a reusi sa fim cat mai atragatoare in fata unui barbat, nu este suficient sa fim inteligente si sa avem o silueta de invidiat. Asa cum sunt de parere si expertii, este necesar sa stim sa facem tot felul de gesturi, unele dintre ele chiar marunte, dar care pot avea un impact semnificativ asupra barbatilor. Parcurgeti cu atentie articolul de mai jos pentru a afla ce detalii feminine ne pot face de-a dreptul irezistibile, ajutandu-ne totodata sa fim mai indraznete si mai capabile sa ne evidentiem atuurile.

Sa avem incredere in noi insene

Psihologii ne sfatuiesc, daca vrem sa fim irezistibile in fata unui barbat, sa fim sigure pe noi inca din primele momente in care stam in fata lui. Astfel, sa sugeram ca ne simtim frumoase, inteligente, ca suntem impacate cu noi insene, ca ne putem stapani emotiile chiar si cand o situatie nu este prea confortabila pentru noi, toate acestea ne vor face deosebit de atractive in ochii barbatilor.
Nu trebuie insa sa exageram cu o astfel de atitudine, intrucat putem cadea, fara sa ne dam seama, in aroganta. Conteaza mult sa putem sugera, intr-o maniera delicata insa, ca suntem sigure pe atuurile noastre.

Mentinerea unui bun contact vizual

Specialistii ne sfatuiesc sa ne straduim cat de mult putem sa avem un bun contact vizual cu cei care stam de vorba, intrucat acest gest le va demonstra acestora ca suntem deschise, sincere si ca avem incredere in noi.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 25/12/2018