Shop
Ultimele 100 de articole

10 trucuri pentru a alunga monotonia din cuplu

03 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1867703_1920

Monotonia sau plictiseala intervin la un moment dat in orice relatie amoroasa. In unele cazuri mai devreme, in altele mai tarziu. Nu trebuie sa disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, daca fiecare partener va face efortul sa isi re-comunice mesajul personal, adica dorintele, nevoile, asteptarile sale in ceea ce priveste aceasta relatie.

Daca relatia a fost fundamentata de la inceput pe respect si iubire, monotonia sau plictiseala nu-si vor face prea des aparitia iar daca vor aparea, vor putea fi usor indepartate.

Uneori insa unul dintre parteneri coplesit de prezenta celuilalt se simte „plictisit” de aceasta relatie simte ca trebuie sa faca ceva, si nu ii vine altceva in minte decat sa iti comunice cumva acest lucru. De multe ori atunci cand celalalt iti propune sa „pastrati o oarecare distanta” nu inseamna neaparat ca vrea sa va despartiti. Daca nu incepi sa iti faci singur/a ganduri ca ar avea de fapt ganduri ascunse, si il iubesti cu adevarat, ii vei acorda distanta si timpul de care are nevoie.

 

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu