Shop
Ultimele 100 de articole

Zece motive pentru care sa incepi sa practici pilates incepand de maine! Afla ce beneficii uriase are

11 iulie 2019, , Vizualizări:
pilates - kfetele

Conceptul de “pilates” a aparut in anii ’20 si a fost destinat initial barbatilor si atletilor. Apoi, intreaga lume a inceput sa experimenteze viziunea lui Joseph Pilates despre cum acest sport poate schimba corpul si viata pentru totdeauna.

Marga Balan, fondatoarea Școlii de Pilates si creatoarea conceptului EVOpilates – Evolutie, Fluenta , Excelenta – ofera zece motive pentru care orice persoana care nu practica inca pilates o poate face incepand de maine, punand accentul pe beneficiile uriase pe care aceste tipuri de exercitii le au pentru corpul , mintea si spiritul oricarei persoane.

 

“1. Practicarea exercitiilor de tip pilates ne invata sa respiram – Respiratia completa si corecta creste durata de viata, marind gradul de constientizare si participare la propria viata.

 

2. Pilatesul corecteaza postura – Este vorba despre o  reeducare posturala. In acest fel, se elimina tensiunile musculare si articulare.

 

3. Corpul incepe sa se remodeleze – Remodelarea corporala este sustinuta de un centru puternic al corpului care permite rezistenta la efort cat si constanta in practicarea sportului.

 

Citeste continuarea pe KFETELE.RO.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu