Amigdalina este un extract din samburele de caisa, ceea ce inseamna ca este doar un supliment alimentar.
Vitamina B17 a fost un subiect controversat in urma cu 20 de ani, cand mai multe nume importante ale stiintei mondiale au sustinut ca daca aceasta este consumata, componentii sai fac imposibila dezvoltarea oricarei forme de cancer, ba mai mult distruge eventualele celule cancerigene care s-ar gasi in organism. Insa marile companii farmaceutice din Statele Unite au pus sub semnul intrebarii aceste afirmatii si pana la urma au reusit sa-si impuna punctul de vedere.
Vitamina B17 ca solutie preventiva
Vitamina B 17 este una dintre sursele de hrana in culturi precum cea eschimosa, hunzas, abkhazia etc. Stiati ca in niciunul dintre aceste popoare nu au raportat vreun caz de cancer? Potrivit specialistilor, oamenii nu au nevoie decat de un minimum de 100 mg de vitamina B 17 (echivalentul a 7 samburi de caise) pentru a avea o viata din care cancerul sa fie total exclus. Iata alimente care contin vitamina B17:
– Miezul sau semintele de fructe: Merele, caisele, ciresele, nectarinele, piersici, pere, prune.
– fasole, linte;
– migdale amare, nuci de macadamia;
– fructe de padure: mure, afine, agrise, merisor, zmeura, capsuna;
– semnite de Chia, de in, de susan;
– acacia, iarba de grau, grau negru, chia, in;
– ovaz, orez brun, secara;
– muguri de bambus.