Shop
Ultimele 100 de articole

Vampirii energetici confirmati de stiinta. Cum se absoarbe energia de la altii

20 ianuarie 2017, , Vizualizări:

Ti s-a intamplat vreodata sa stai langa o persoana si sa simti cat ti se scurge pur si simplu energia, fara sa-ti poti explica de ce?

 

Oamenii de stiinta confirma existenta vampirilor energetici si explica modul in care acestia absorb energia altor oameni.

 

Studiul a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania si a fost condusa de dr. Olivia Bader-Lee.

 

In studiile de laborator, dr. Bader-Lee si echipa ei au observat ca algele din clasa Chlamydomonas reinhardtii absorbeau energia de la alte alge. “Corpul uman actioneaza ca niste bureti care absorb toata energia din jurul nostru. Acesta este si motivul pentru care nu ne simtim confortabil in preajma unor persoane care ne generaza un mix de energii si emotii. Sunt oameni care absorb energia altora pentru a-si hrani starea emotionala”, a explicat dr. Bader-Lee.

 

Potrivit cercetatorilor germani, oamenii au pierdut contactul cu natura, care le permitea sa faca schimb de energii, si atunci se vampirizeaza reciproc. Acest schimb de energii a fost catalogat drept “paranormal”, iar oamenii de stiinta il ignora si se feresc sa-l studieze pentru a nu primi critici din partea celorlalti colegi de breasla.

 

Sursa: truthinsideofyou.org

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.