Shop
Ultimele 100 de articole

Un bolnav cu coronavirus care nu se izolează devine responsabil pentru 59.000 de alte îmbolnăviri

29 martie 2020, , Vizualizări:
Carantina totala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - quarantine-4925798_1920

Coronavirusul este mult mai contagios decât o gripă obișnuită! Iar ca să vă faceți o idee de diferență, raportul e următorul: 59.000 de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, comparativ cu 14 cauzate de gripă.

Dr. Hugh Montgomery, profesor de medicină de terapie intensivă la University College London, a studiat modul în care ignorarea distanțării sociale poate duce la o creștere majoră a ratelor de infecție, scrie The Sun. Potrivit expertului, fiecare pacient cu coronavirus poate infecta alte 59.000 de persoane.

„Dacă am gripă normală voi infecta în medie, aproximativ 1.3 sau 1.4 persoane – dacă ar exista o astfel de diviziune. Apoi, dacă acei 1.3 – 1.4 oameni o dau mai departe, aceasta este a doua oară când este transmisă. Până când s-a întâmplat de zece ori, eu personal am fost responsabil pentru aproximativ 14 cazuri de gripă. Dar acest coronavirus este foarte, foarte infecțios, așa încât fiecare persoană infectează alte trei. Acum nu pare a fi o diferență mare, dar dacă fiecare dintre aceste trei dă la alte trei, iar asta se întâmplă în zece rânduri, eu personal am fost responsabil de infectarea a 59.000 de oameni.”

Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/2UIa6Yy

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.