TRATAMENTE NATURISTE. Sfaturile celebrei prezicătoare BABA VANGA: Cum tratăm amigdalita, laringita și alte inflamații ale gâtului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TRATAMENTE NATURISTE. Sfaturile celebrei prezicătoare BABA VANGA: Cum tratăm amigdalita, laringita și alte inflamații ale gâtului

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » TRATAMENTE NATURISTE. Sfaturile celebrei prezicătoare BABA VANGA: Cum tratăm amigdalita, laringita și alte inflamații ale gâtului
Baba Vanga, celebra prezicătoare din secolul XX, născută la sud de Dunăre, a fost adeseori comparată cu Nostradamus. Dar tot ca acesta a fost preocupată de găsirea de tratamente naturiste. Vă prezentăm, începând de astăzi, câteva sfaturi și tratamente naturiste ale acesteia.
Prezicătoarea oarbă, cunoscută și ca vraci (sau vindecătoare cu plante), și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.
Vanghelia Pandeva Dimitrova s-a născut la 31 ianuarie 1911, în satul Strumica (pe atunci în Imperiul Otoman, azi în Republica Macedonia), iar mai târziu s-a mutat în satul Petrici (azi în Bulgaria). A fost un copil prematur, orb din naștere (zic unii) sau care a orbit la vârsta de 12 ani, după o furtună (zic alții). Se spune că atunci când s-a născut, moașa a ieșit în drum și, după obiceiul locului, a cerut unui trecător să dea un nume copilului. Acela a propus Andromacha, dar a fost respins ca fiind prea grecesc, apoi omul a zis: Vanghelia. Deși era tot un nume grecesc, era mai popular în regiune și a fost acceptat. Vanghelia este o prescurtare de la Evanghelina, care înseamnă „cea care aduce vești bune”. Predicțiile Babei Vanga nu au fost întotdeauna „vești bune”, însă leacurile ei au salvat mulți oameni de la moarte sau i-au scos din boală.
Astăzi, vă oferim leacurile Babei Vanga pentru amigdalită (boală întâlnită mai ales în sezonul rece) și pentru toate celelalte inflamații ale gâtului.

Pentru amigdalită, Baba Vanga recomanda Buberic (sau Scrophularia nodpsa), o plantă de apă care se culege la mijlocul lunii martie. Planta se pisează și se amestecă cu untură curată, din cea bună și nerâncezită. Bolnavul trebuie să ungă o pânză curată, din fibră naturală (in sau bumbac) cu această unsoare și să înfășoare gâtul cu ea, de seara până dimineața. Se repetă câteva nopți la rând.
Citește mai departe pe ANTENA SATELOR recomandările Babei Vanga pentru a vindeca amigdalita prin TRATAMENTE NATURISTE

Data articol: 16/12/2015