Shop
Ultimele 100 de articole

Tratamente naturiste. „Arborele vieții” – planta cu proprietăți antioxidante de top și efecte nebănuite asupra sănătății

17 aprilie 2016, , Vizualizări:
arborele vietii - antena satelor

Extractul din Arborele vieții poate salva… vieți. Află cum de ce e bine să îl folosești în tratamente naturiste.

Moringa oleifera (Moringaceae) este un super-aliment extras dintr-un copac denumit arborele vieții, ce se găsește în țările tropicale și subtropicale. Diferite părți ale acestei plante, cum ar fi frunzele, rădăcinile, semințele, scoarța de copac, fructele, florile și păstăile imature, conțin un profil de minerale importante și sunt o bună sursă de proteine, vitamine, beta-caroten, aminoacizi și fenoli. Planta Moringa oferă o combinație bogată și rară de zeatin, quercetin, beta-sitosterol, acid caffeoylquinic și kaempherol.

Acest arbore multifuncțional este foarte important pentru valoarea sa medicală. Această plantă acționează ca stimulent cardiac și circulator, posedă actiune antitumorală, antipiretică, antiepileptică, antiinflamatoare, antiulcerosă, antispastică, diuretică, antihipertensivă, de scădere a colesterolului, antioxidantă, hepatoprotectoare, antibacteriană și antifungică, fiind folosită în medicina asiatică în tratarea a peste 300 de boli.

Moringa oleifera este deținătoarea recordului mondial în ceea ce privește conținutul de antioxidanți. Per gram, acesta are aproximativ cu 50% mai mulți antioxidanți decât fructele de pădure acai. Această plantă miraculoasă conține peste 92 de nutrienți și peste 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali. Și superlativele atribuite acestei plante nu se opresc aici…pulberea de frunze de Moringa conține:

 

Află pe Antena Satelor care sunt rezultatele folosirii extractului din Arborele vieții pentru TRATAMENTE NATURISTE

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.