Shop
Ultimele 100 de articole

Top 6 plante care stimulează memoria. Pierderea memoriei este reversibilă, dacă îi cunoști leacul!

24 mai 2015, , Vizualizări:
ginkgo biloba- sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Reducerea stresului şi stimularea circulaţiei cerebrale sunt cele mai la îndemână remedii în ceea ce privește carențele de memorie, iar pentru asta se recomandă exerciţii regulate ale minţii. De asemenea, consumul de suplimente naturale cu rol de îmbunătăţire a performanţelor intelectuale, alături de o dietă echilibrată, bogată în amino-acizi esenţiali, omega 3, minerale şi vitamine, îţi vor asigura o minte ascuţită.

Produsele naturale – capsule, uleiuri volatile sau ceaiuri pe bază de plante – stimulează circulaţia cerebrală, au efect tonic nervos, anti-aterosclerotic, calmant, anxiolitic, antidepresiv şi antioxidant. Administrarea lor duce la ameliorarea până la dispariţie a migrenelor, vertijului, stărilor de oboseală, tulburărilor de atenţie, favorizând o stare generală bună, adaptare uşoară la stres şi claritate în gândire.
Iată care sunt cele mai puternice 6 plante care pot (re)activa capacitatea noastră de memorare:
1. Frunzele de Ginkgo biloba stimulează circulaţia sangvină şi asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale.
2. Bacopa monnieri este o plantă adaptogenă care reduce stresul şi neliniştea, un excepţional tonic nervos şi un puternic antioxidant ce previne îmbătrânirea celulară.

Citeste continuarea pe AntenaSatelor.ro.

credit foto: pixabay.com

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.