Shop
Ultimele 100 de articole

Terapie prin copaci. Cum te ajuta energia copacilor

13 aprilie 2021, , Vizualizări:
Terapie prin copaci

Ai auzit pana acum de termenul terapie prin copaci? Ti se pare o gluma? Ei bine, nu e nicio gluma. Imbratisarea copacilor te poate scapa de probleme de sanatate, printre care si ADHD, depresie si alte tulburari mintale.

Intr-un studiu recent publicat in revista “Blinded by Science”, Matthew Silverstone demonstreaza ca imbratisarea copacilor poate imbunatati starea de bine. Verdele promoveaza vindecarea, iar mintea umana tanjeste dupa spatiile verzi.

Terapie prin copaci. Cum te ajuta imbratisarea copacilor?

Cercetarile au scos la iveala faptul ca, pe langa usurarea simptomelor unor boli precum ADHD, depresie si alte tulburari mintale, imbratisarea copacilor poate reduce durerile de cap. Mai mult, petrecerea timpului in natura stimuleaza vindecarea.

De ce functioneaza?

Potrivitlui Matthew Silverstone, copacii si plantele emit vibratii benefice. Energia copacilor este excelenta pentru calmare si restabilirea echilibrului mintal.

Terapie prin copaci. Cum se imbratiseaza un copac?

Pare o intrebare puerila, nu-i asa?! E mare lucru sa pui bratele in jurul unui copac?! Nu prea, dar nu este doar atat! Atunci cand imbratisezi copacul, trebuie sa fii intr-o stare de constienta deplina. Numai asa poti capta energia copacului, dar si sa o transferi pe a ta.

Afla aici: Care sunt copacii care iti aduc cele mai mari beneficii? Afla puterile miraculoase ale copacilor din jurul nostru si cum sa te folosesti de ele

Alege un copac, care iti place, si imbratiseaza-l cel putin cinci minute. Apoi intoarce-te si sprijina-te cu spatele de el, pana cand simti o schimbare in energia ta. Dupa ce ai terminat, multumeste copacului sau lasa-i o ofranda.

Sursa: mysticalraven.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.