Te doare capul? Iată câteva remedii naturale! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Te doare capul? Iată câteva remedii naturale!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Te doare capul? Iată câteva remedii naturale!
45220060_m

Durerile de cap sunt foarte des întâlnite, dar cauzele nu sunt foarte bine cunoscute. De cele mai multe ori pot trece de la sine, dar te pot sâcâi chiar zile întregi. Află care sunt remediile naturale care te pot face atunci când te doare capul.

Atunci când te doare capul și iei medicamente antinevralgice sau antiinflamatoare nu faci decât să reduci simptomele și să ignori adevărata problemă, adevăratele motive pentru care te doare capul. Remediile naturale pentru dureri de cap acționează mai blând și va dura ceva mai mult timp până ce vei scăpa de neplăcere, dar merg direct la cauza problemei și au mai puține efecte secundare negative.

Piperul roșu te ajută atunci când te doare capul

În principiu, ar trebui să eviți condimentele atunci când te doare capul, dar piperul roșu (cayenne) este un bun antiinflamator, recunoscut pentru puterea sa de a calma durerea. Secretul din spatele succesului său stă în ingredientul numit capsaicină, care inhibă o substanță care te face să simți durerea. Pentru a prepara un remediu împotriva durerii de cap, diluează o jumătate de linguriță de piper roșu măcinat în 120 ml de apă caldă. Amestecă bine. Aplică câte o bucată de vată îmbibată în soluție și stoarsă în fiecare nară. S-ar putea să ai o senzație neplăcută de arsură la început, dar este un semn că funcționează.

Migdale, împotriva durerilor de cap cauzate de tensiunea arterială

Dacă durerile de cap sunt cauzate de tensiunea arterială, migdalele ar putea fi alternativa mai sănătoasă de a scăpa de ele. Acționează ca antinevralgic datorită conținutului de salicină, care este conținut și de multe pastile care calmează durerea de cap. Mânâncă un pumn de migdale și te vei simți mai bine. Atenție, însă.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 14/02/2017