Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de cercetare a Cancerului din SUA, dar si unor cercetari realizate la Spitalul Universitar de Copii din Heidelberg, Germania – genisteina, un derivat continut in plante pe baza de izoflavonoizi are abilitatea de a distruge celulele canceroase atacandu-le mecanismul lor de hranire si reproducere, ceea ce inseamna ca, dupa un timp, acestea vor fi anihilate. Soia organica fermentata distruge celulele canceroase.
Potrivit lui Dr. Mercola consumul celor mai multe dintre produsele de soia a fost legat de cancerul la san si de afectarea negativa a creierului cu o singura exceptie: soia organica fermentata. „Poate ca ati auzit de durata mare de viata a japonezilor si a faptului ca rata de imbolnavire cu cancer este mai mica decat in randul americanilor iar acest lucru se datoreaza consumului de soia – insa ei consuma soia fermentata”, a subliniat Mercola.
Condimentul care te protejeaza de cancer si atacuri de cord
Beneficiile consumului de supa Miso:
– actioneaza asemenea unui antioxidant puternic, protejand celulele de atacul radicalilor liberi din radiatii si poluanti chimici;
– impiedica cresterea nivelului de estrogen in organism;
– poate reduce simptomele asociate cu menopauza si ajuta la prevenirea pierderii calitatii osoase;
– inhiba aparitia trombozei si previne atacul cerebral, atacul cardiac si arteroscleroza;
– datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le are poate ajuta la tratarea artritelor si a bolilor reumatice.
Citeste continuarea: 1 2
Horoscop sezonul Săgetător noiembrie-decembrie 2024. Ce caută sufletul nostru?
3 ZODII CHINEZEȘTI care atrag SUCCESUL financiar în săptămâna 18-24 noiembrie