Shop
Ultimele 100 de articole

Secretul longevității, dezvăluit de două femei care au împlinit 100 de ani

19 august 2017, , Vizualizări: 220

Eunice Modlin (101 ani) din Indiana, SUA, spune că secretul longevității sale este… ciocolata. În schimb, Emma Morano, italianca înregistrată drept cel mai bătrân om de pe planetă la 117 ani, spune că își datorează vitalitatea faptului că a mâncat zilnic ouă.

Secretul longevității – o concepție sănătoasă de viață

Eunice Modlin a împlinit anul acesta 101 ani. Recunoaște că în viață nu primești întotdeauna ce îți dorești. Însă, este de părere că primești întotdeauna ceea ce ai nevoie. Poate și în această concepție de viață stă secretul longevității ei. Însă ea este de părere că secretul stă în a consuma ciocolată zilnic, dar nu este vorba de orice fel de ciocolată și în orice cantitate. ”Mănâncă zilnic două bucățele de ciocolată neagră”, a declarat presei Tammy Modlin Gentry, nepoata Eunicei, adăugând: ”Întotdeauna a fosta atentă să nu consume mai mult pentru a nu se îngrășa”.

Secretul longevității – legume proaspete din propria grădină

Modlin mai crede că secretul longevității sale constă și în faptul că a mâncat în fiecare zi legume proaspete din grădina proprie. În plus, a ajutat-o să ducă o viață sănătoasă faptul că nu a băut niciodată alcool și nu a fumat. Centenara nu mai vede bine și nu se mai ține prea bine pe piciore, însă mai merge la biserică. Și analizele sale de sânge stau dovadă că sănătatea ei e foarte bună.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu