Shop
Ultimele 100 de articole

Remedii pentru căderile de calciu

28 iulie 2017, , Vizualizări: 249

Căderile de calciu apar mai des vara și femeile sunt cele care suferă mai mult. Ciclul menstrual și  probleme de sănătate, pot duce la pierderi importante de minerale în organism. Dar natura are leac și pentru această problemă.

Degețelul-roșu conține calciu

Frunzele plantei degețelul-roșu (Digitalis purpurea) conţin substanţe minerale bogate în potasiu, calciu şi magneziu. În plus, ajută activitatea inimii, reducând frecvența bătăilor. Se administrează numai sub formă de produse farmaceutice precis dozate, pulbere de plantă sau macerat la rece. Acestea se iau numai la recomandarea şi sub supravegherea medicului, pentru că din această plantă se extrage digitalina, substanță care poate produce moartea dacă nu este riguros dozată.

Plante de folos

”Fructele de afin conțin cantități importante de săruri minerale: potasiu 50 mg%, calciu 10 mg%, magneziu 6 mg%, fier 1 mg%. Se consumă proaspete sau congelate, câte 200 g pe zi. Gelul de Aloe vera este și el foarte util pentru persoanele care suferă de spasmofilie. Are peste 20 minerale şi microelemente absolut necesare organismului, cum ar fi calciu, potasiu, zinc, magneziu etc, precum şi toate vitaminele necesare zilnic omului. Dintre plante, Aloe vera este singura în care s-a identificat vitamina B12”, observă dr. farmacist Ovidiu Bojor.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu