Remedii naturale pentru durerea de genunchi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Remedii naturale pentru durerea de genunchi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Remedii naturale pentru durerea de genunchi
durerea la genunchi

Aveti dureri de genunchi? In continuare va prezentam cateva remedii pentru ele:

Cand am inceput sa alerg – cam acum 20 de ani – mi-am facut rau genunchilor. Era o combinatie intre cresterea prea rapida a kilometrilor parcursi si lipsa stretching-ului suficient dupa alergare. Durerea de genunchi apare din cand in cand de atunci, iar acum de cand alerg dupa un copil energic apare din ce in ce mai des.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Toate acele aplecari pentru a ma juca cu el, alaturi de ridicarea lui in brate de foarte multe ori, isi spun cuvantul.

Remediile naturale pentru durerea de genunchi prezentate in continuare va pot scapa de unele dintre simptome, dar durerea de genunchi poate indica si o accidentare pe care nu o puteti remedia cu stretching si alte remedii naturale. Daca durerea dumneavoastra de genunchi este severa, persistenta sau ascutita si brusca, consultati specialistul podolog inainte de a incerca remediile de mai jos.

 

1. Folositi o perna noaptea

Aceasta prima tehnica este de fapt un remediu natural pentru durerea in zona lombara, dar am observat ca este eficienta si pentru ameliorarea durerii de genunchi. Daca dormiti pe o parte, tineti o perna mica intre genunchi pentru comfort. Dormiti pe spate? O perna mica sub genunchi poate ajuta!

2. Incercati sa aveti o postura mai buna

O postura corecta va ajuta sa scapati de mai multe tipuri de durere, inclusiv cea de genunchi. O postura mai buna ajuta la distributia corecta a greutatii corporale si preia o parte din presiunea exercitata asupra genunchilor.

Citeste continuarea pe ANTENASATELOR.RO.

Data articol: 18/03/2015