Razboiul pro si antivaccin ajuns la un nou stadiu. Scrisoarea socanta de la un medic furios - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Razboiul pro si antivaccin ajuns la un nou stadiu. Scrisoarea socanta de la un medic furios

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Razboiul pro si antivaccin ajuns la un nou stadiu. Scrisoarea socanta de la un medic furios

Vaccinarea este un subiect aprig disputat intre taberele pro si contra. Daca ne vaccinam sau nu este o decizie personala, pe care fiecare o ia in conformitate cu propriile credinte.

Va prezentam mai jos scrisoarea unui medic cardiolog american, care a starnit vii controverse intre cele doua tabere pro si antivaccinare.

 

De ce aceasta furie?

Recent am dat un interviu care a aparut pe canalul NBC Phoenix. Am fost intrebat despre opinia mea cu privire la vaccinare, ca raspuns la epidemia de rujeola de la Disneyland in California. Raspunsul meu a generat un val de furie pentru mii de persoane.

Dar in acelasi timp, am avut parte de un suport enorm pentru comentariile si opiniile mele. Pe scurt, Societatea Impotriva Injectarii Copiilor cu Chimicale (The Society Against Injecting Our Kids With Chemicals (TSAIOKWC) are o multime de membri.
Vreau sa nominalizez aceasta furie gresita, si sa vedem daca o putem directiona acolo unde ar trebui sa fie.

  1. Fiti furiosi pe companiile care produc mancare. Cerealele cu zahar, gogosile, prajiturile, duc la milioane de morti annual. Pojarul, in cele mai negre statistici, a ucis 100 de persoane pe an. Daca aceste 100 de persoane nu consumau produsele acestea procesate cu zahar, ar fi fost sanse mari sa mai fie inca in viata. Sunati la Nabisco si Kellogg sa faceti plangere. Protestati impotriva produselor lor, trimiteti-le lor email-uri furioase.

 

  1. Fiti furiosi pe restaurantele fast food. Burgeri din carne pline de pesticide si hormonii din shake-urile cu lapte, acestea sunt problemele. Problema nu este Hepatita B care este un virus contractat de persoanele care se drogheaza sau cei care merg la prostituate. Si voi vreti sa injectati in bebelusul vostru un vaccin imptriva Hepatitei B?

 

  1. Fiti furiosi pe companiile care produs detergenti toxici, balsam de rufe toxic. Voi si copiii vostri imbracati si respirati substante carcinogene cunoscute din aceste produse. Sunati la fabricile Bounce si Downy si spuneti-le asta. Aceste produse ucid mai multe persoane decat oreionul, un virus care de fapt nu cauzeaza moartea. Acelasi lucru este valabil si pentru hepatita A, o diaree apoasa.

 

  1. Fiti furiosi pe companiile care imprastie poluarea in mediul inconjurator. Aceste chimicale si metale grele cauzeaza autism, boli cardiace, cancer, si alte probleme de sanatate. La nivel mondial, peste 10 milioane de persoane mor din cauza poluarii. Pojarul cauzeaza o fractiune infima de victime in comparatie cu poluarea.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/03/2015