Shop
Ultimele 100 de articole

Produse naturale cu proprietati antibiotice

11 ianuarie 2015, , Vizualizări:
plante aromatice - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Antibioticele moderne au distrus imunitatea naturala, iar utilizarea lor excesiva a devenit recent o epidemie. Antibioticele din farmacie distrug bacteriile folositoare din intestinele noastre si conduc la crearea de superbacterii nocive, care sunt extrem de rezistente la medicamentele prescrise.

In loc sa continuam diminuarea capacitatii naturale a organismului de a se opune multor boli, putem folosi ca antibiotice produse naturale si ierburi. Mai jos gasiti cele mai populare produse naturale, care au proprietati antibiotice, informeaza AntenaSatelor.ro.

Ceapa
Ceapa are proprietati antibacteriene, antiseptice si, in general, intareste sanatatea. Stramosii nostri credeau ca daca omul va suge ceapa cruda se va vindeca, deoarece poate absorbi boala direct din organism. In scopul protejarii casei de bacterii nedorite si microbi, puteti tine ceapa tocata pe o farfurie.

Varza
Varza are proprietati antimicrobiene, poate distruge toate tipurile de bacterii malefice. Interesant este faptul ca proprietatile benefice ale verzei cresc in timpul fermentatiei sale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.