Shop
Ultimele 100 de articole

Primăvara aceasta ține la distanţă răceala şi alergiile!

12 martie 2015, , Vizualizări:
Septilin

Schimbarea anotimpurilor și trecerea de la sezonul de iarnă la cel de primăvară, duce la o slăbire sigură a organismului. De asemenea, apariția ierbii, a copacilor și florilor pot provoca alergii și rinite supărătoare. Primul mecanism de apărare este imunitatea naturală, însă de cele mai multe ori are nevoie de un ajutor suplimentar pentru a face faţă tuturor agresiunilor externe.

Septilin de la Himalaya Herbal Healthcare este un supliment alimentar natural ce îmbunătăţeşte capacitatea organismului de apărare, fiind util atât în infecţii respiratorii acute, cronice sau recurente, cât şi în infecţii ORL. Produsul poate fi folosit singur sau în combinaţie cu antibioticele şi reduce riscul contactării gripei şi a altor viroze respiratorii, atât la adulţi, cât şi la copii. Este recomandată administrarea preventivă sau de la primele simptome ale bolii. În cazul administrării de lungă durată, are un efect antialergic, fiind un bun adjuvant în afecţiuni alergice precum rinita alergică sau astmul bronşic.

Septilin este un imunomodulator de nelipsit, fiind un aliat de nădejde ce determină creşterea imunităţii nespecifice, dar şi reducerea fenomenelor alergice sau inflamatorii. Siropul pentru cei mici, ajută la formarea sistemului imunitar într-un mod puternic şi echilibrat, copiilor ce intră în colectivitate pentru prima dată le va fi de un mare ajutor. Durata curei este, în medie, de 3 luni de zile, fiind recomandate 2 cure pe an, dar dacă este nevoie, cura se poate prelungi până la 6 luni, respectiv tot sezonul rece.

Datorită proprietăţilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi imunostimulatoare, Septilin ajută şi la combaterea afecţiunilor respiratorii, putând fi folosit chiar în fazele acute. Septilin atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – îl putem folosi ca tratament încă de la debutul bolii, singur sau alături de simptomatice şi chiar de antibiotice, rezultând o recuperare mai rapidă, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simţitor riscul apariţiei recidivelor. În caz de alergii (mai ales rinita alergică şi astm bronşic), folosirea produsului Septilin în cure de minim 6 luni duce la scăderea frecvenţei şi intensităţii episoadelor alergice.

Forma de sirop cu gust plăcut, facilitează administrarea produsului la copii începând cu vârsta de sugar (de la 6 luni), iar pentru copiii mari şi adulţi, forma de tablete (100 tablete/flacon) asigură costuri accesibile pentru a putea efectua cura completă.

 

Ce conţine Septilin ca plante de bază?

 

Vă puteți bucura de frumusețea primăverii cu ajutorul lui Septilin, aliatul şi scutul întregii familii împotriva afecţiunilor de sezon!

Produsul este distribuit de compania Prisum Internaţional Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Prisum Internaţional, vă rugăm să vizitaţi: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro şi pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.