Shop
Ultimele 100 de articole

Povestea incredibilă a mamei care a slăbit 30 de kilograme și a ajuns pe coperta unei reviste

04 decembrie 2019, , Vizualizări:
cura de slabire - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - belly-2354

O mamă a doi copii a reușit o performanță incredibilă: nu doar a slăbit un număr impresionant de kilograme, ci a ajuns pe coperta unei reviste de profil. Prin multă determinare, alimentație echilibrată și mișcare și-a dovedit singură că poate este capabilă să arate așa cum își dorește. Iată povestea ei incredibilă, alături de toate detaliile care o însoțesc.

Povestea incredibilă a unei mame care a ajuns model pentru slăbit

Ediția din luna iulie 2019 a publicației Slimming World o are pe copertă pe mămica Jenna Bell din Saltash, proprietară a unui salon de înfrumusețare, cu titlul „Mi-am recăpătat strălucirea”. Aceasta și-a început călătoria de a slăbi la aproape 99 kg, după ce s-a observat singură oferind zâmbete forțate în timp ce ajuta alte femei să fie frumoase, pe când ea era dezamăgită de propriul său aspect fizic. 

În perioada școlii a participat la o competiție de alergare și nu a fost niciodată nevoită să fie atentă la alimentație, însă după ce a renunțat la sport kilogramele au început să se acumuleze din nou. Până la vârsta de 19 ani s-a îndrăgostit de logodnicul său, Adam, și a început să ia masa în oraș apărând probleme cu greutate. Cât era copil termina întotdeauna ce avea în farfurie, însă după 18 ani a început să mănânce cinele bogate preparate de mama sa și tot felul de gustări nocturne. Logodnicul său era un mecanic arătos și cu suflet bun de care s-a îndrogostit. După ce și-a pornit afacerea a început să pregătească mese pentru serviciu și pentru a scuti timp a ajuns să se bazeze pe sandvișuri, ciocolată și pachete de biscuiți. Seara ajungea să încălzească alimente semipreparate sau să comande mâncare cum ar fi pizza.

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2YjiijG

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.