Shop
Ultimele 100 de articole

Organic nu inseamna lux, ci o necesitate. Iata de ce

13 martie 2019, , Vizualizări: 367
fermele organic india
Nu face rau nimanui si ofera beneficii tuturor – aceasta a fost misiunea noastra inca din prima zi. Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai informati cu privire la ceea ce este in alimente si la modul in care corpul lor si planeta sunt afectate, produsele organice (certificate ecologic) sunt din ce in ce mai cautate; dar nu sunt suficiente companii care sa produca organic pentru ca preturile sa scada datorita unei productii mai mari.

 

In ultimii 20 de ani, am muncit neincetat si cu pasiune sa devenim un lider global de incredere si inovativ in a oferi produse organice veritabile si solutii pentru un trai sanatos si constient. Aceasta a insemnat sa construim un model de afaceri constient si dedicat integritatii si sacralitatii serviciilor, un model de afaceri care sustine practicile agricole organice, care servesc, onoreaza si protejeaza Natura Mama si traiul si sanatatea fermierilor din triburile rurale ale Indiei. Avem incredere ca dedicarea noastra catre aceste standarde va incuraja si alte afaceri globale sa produca organic pentru a oferi alimente mai sanataoase si mai accesibile pentru oricine si oriunde.

 

Imbratisam adevarul fundamental ca totul si toti suntem interconectati.

Intelegem ca pentru a descoperi adevarata stare de bine, trebuie sa includem tot, toata planeta, vizibila si invizibila. Adevarata Stare De Bine este lumina noastra calauzitoare, ca sa putem fi iubitori, respectuosi, empatici catre alte fiinte, ingrijind si servind Natura Mama.

 

Credem cu tarie ca agricultura organica nu trebuie sa mai fie o optiune, ci o obligatie, pentru ca toti oamenii din toate zonele socio-economice sa aiba posibilitatea de a se hraini cu alimente curate si bogate in elemente nutritive.

 

Fiecare produs incepe cu o samanta organica si multa dragoste.

De la cultivarea solului, la recoltarea manuala si la producerea amestecurilor de plante care se scufunda in cana ta de ceai – fiecare pas este dedicat adevaratei stari de bine a oamenilro si a planetei noastre. Poti sa sorbi cu incredere stiind ca nu am folosit niciodata chimicale sintetice, organisme modificate genetic sau radiatii in fermele noastre. Ceaiul nostru Tulsi este curat, organic si pur.

 

Fermele ORGANIC INDIA sunt un loc al oportunitatilor, al comunitatii si al unui scop comun. Misiunea noastra, de a oferi lumii intregi produse naturale, eficiente si sigure, este forta care ne conduce catre o revolutie ecologica ce a avut startul cu ORGANIC INDIA si prinde acum radacini in toata India. In fiecare an, reteaua noastra de mii de fermieri lucreaza ecologic peste un sfert de million de hectare de pamant in India, oferind consumatorilor nostri culturi de plante de calitate, organice, inversand in acelasi timp degradarea mediului in comunitatile de fermieri.

 

Citeste mai multe pe ORGANIC INDIA – True Wellness

banner

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu