Nu stiai asta! Ce ascunde grupa ta de sange! Raspunsul iti va da de gandit - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nu stiai asta! Ce ascunde grupa ta de sange! Raspunsul iti va da de gandit

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Nu stiai asta! Ce ascunde grupa ta de sange! Raspunsul iti va da de gandit
grupa sange

Felul nostru de a fi, personalitatea si temperamentul depind de foarte multi factori. Anul nasterii, varsta la care am fost conceputi de catre parinti, forma mainilor toate aceste lucruri spun ceva despre noi.

Conform unor cercetari stiintifice, mai ales in Japonia, grupa de sange a unei persoane poate influenta temperamentul acesteia, poate avea legatura cu predispozitia spre unele boli ori poate da unele trasaturi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cercetatorii japonezi s-au dedicat acestei teme de studiu inca din anul 1930, si in urma eforturilor depuse, au stabilit faptul ca exista cateva lucruri care merita luate in seama, si pe care vom incerca sa le expunem in acest articol, noteaza secretele.

Grupa 0

Persoanele cu grupa de sange 0 au mai multe sanse de a atrage diferite tipuri de tantari, in comparatie cu persoanele care au alte grupe de sange. Deasemenea, ei sunt mai putin rezistenti la stres, deoarece hormonul de cortizol persista mai mult in corpurile lor, putand grabi si procesul de imbatranire. Persoanele cu aceasta grupa de sange sunt caracterizate drept sociabile si deschise la minte.

Grupa A

Persoanele cu grupa de sange A sunt inclinate catre un comportament obsesiv compulsiv. Ele sunt considerate cele mai staruitoare, inteligente si cumpatate persoane dintre toate cele patru grupe.

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Data articol: 20/11/2015