Shop
Ultimele 100 de articole

Medicul Tudor Ciuhodaru a întocmit GHIDUL COVID-19. Iată tot ce trebuie să faci și să nu faci, ca să te protejezi

03 aprilie 2020, , Vizualizări:
Cum acționează Covid-19

De câteva săptămâni, România, precum și restul lumii, se află într-o alertă maximă. Noul virus COVID-19 se răspândește din ce în ce mai repede și devine letal pentru un procent semnificativ de persoane. Cum facem să ne protejăm? Cum reușim să scăpăm de contractarea lui? Din păcate, există mult prea multe întrebări fără răspuns, dar există și câteva informații cheie, pe care, dacă le respectăm, vom putea ieși cât mai bine din toată această situație.

„(Mic) ghid anticovid: ce trebuie să facem acasă, loc de muncă sau pe stradă. Se transmite pe cale aeriană dar și (!!!) digestivă-,,boală a mâinilor murdare”- de aceea e important să ne spălăm corect și cât mai des pe mâini, după contact cu suprafețe contaminate”, spune medicul Tudor Ciuhodaru într-o postare pe contul său oficial de Facebook.

Pentru că situația actuală ne sperie pe mulți dintre noi, nefiind foarte multe informații sigure care să ne ajute, medicul Tudor Ciuhodaru a decis să redacteze un scurt ghid, de care să ne folosim cu toții pentru a ne proteja împotriva contractării coronavirusului.

Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/2JzG04q

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.