Shop
Ultimele 100 de articole

Medicamente recomandate pentru raceala si gripa: sfaturi de la specialisti

04 martie 2019, , Vizualizări:
raceala gripa -sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Medicamentele recomandate pentru raceala si gripa sunt usor de achizitionat, dar administrarea lor este deseori realizata gresit. Haideti sa aflam impreuna de la specialisti care sunt medicamentele recomandate pentru raceala si gripa, ce efecte adverse prezinta si ce regim alimentar trebuie sa le insoteasca.

1. Ce medicamente sunt recomandate pentru raceala si gripa la copii si in ce doze se administreaza?

Doamna doctor Maria Calota, medic specialist pediatru in cadrul Centrului Medical Sphera: „Tratamentul infectiilor virale comune ale tractului respirator superior consta in principal din medicatie ce are rolul de a ameliora simptomele de raceala si gripa.
Terapia antivirala specifica, tintind eradicarea virusului cauzator de boala (similar cu actiunea antibioticelor asupra bacteriilor) nu este disponibila pentru tratamentul virozelor respiratorii uzuale. In tratamentul infectiilor gripale dovedite se folosesc doua substante cu structura asemanatoare apartinand acestei clase, Oseltamivir (comercializat sub forma de capsule cu denumirea de Tamiflu) si Zanamivir (comercializat ca pulbere pentru aerosoli sub denumirea de Relenza). S-a constatat ca aceste substante reduc durata simptomelor gripale si frecventa otitelor medii asociate infectiilor gripale.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu