Laptisorul de matca, miracolul de 60 milioane de ani. Ce afectiuni vindeca laptisorul de matca - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Laptisorul de matca, miracolul de 60 milioane de ani. Ce afectiuni vindeca laptisorul de matca

Laptisorul de matca

Contine o cantitate impresionanta de precursori DHEA, precum si hormoni propriuzisi DHEA, care asigura buna functionare a glandelor suprarenale si au efecte semnificative in procesele de incetinire a imbatranirii.

Laptisorul de matca are in componenta si substante care influenteaza in mod direct si indirect functiile cerebrale, dar si fertilitatea femeilor.

Actiunea lui nu se restrange doar la una sau alta din afectiuni, efectele sale nereducanduse doar la un anumite parti ale organismului. Armonizeaza o mare parte a functiilor, proceselor si sistemelor interne ale corpului uman, avand ca rezultat cresterea vitalitatii organismului si imbunatatirea  performantelor fizice si mentale. Din acest motiv este des folosit atat de catre sportivi cat si de catre persoanele in varsta sau de catre cei care desfasoara activitati ce implica un efort intelectual sporit.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Efectele sale asupra creierului sunt cu adevarat impresionate, crescandu-i semnificativ capacitatile. Prin actiunea sa asupra sistemului nervos central trateaza insomnia si depresiile si amelioreaza anxietatea. Componentele sale actioneaza incepand din interiorul celulelor readucand pur si simplu la viata organismul, imbunatatind starea de bine si starea de spirit a oamenilor, intarind si consolidand totodata organismul impotriva provocarilor de zi cu zi.

Nu rata nici: Efectele benefice ale laptisorului de matca dupa varsta de 50 de ani

Conform medicinei traditionale chineze, laptisorul de matca favorizeaza circulatia fluxului de energie in organism.

Multe persoane au marturisit ca odata cu consumarea lui s-au simtit mult mai echilibrati, atat din punct de vedere sufletesc, cat si din punct de vedere al starii fizice si mentale.

Cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au relevat faptul ca laptisorul de matca are in compozitie substante care impiedica formarea de noi vase de sange in interiorul tumorilor, impiedicand in acest fel sanguinizarea acestora. Este considerat eficient mai ales in tratarea leucemiei, dar si pentru atenuarea efectelor secundare ale chimioterapiei si pentru prevenirea leziunilor ficatului si rinichilor.

Laptisorul de matca este de ajutor si in reglarea greutatii corporale, stimuland metabolismul grasimilor. Sporeste eficienta antrenamentelor fizice stimuland cresterea masei musculare.

www.laptisordematcapur.ro

www.laptisor.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/03/2022