Shop
Ultimele 100 de articole

Igiena intimă internă este necesară? Vezi unde greșești

20 noiembrie 2017, , Vizualizări: 190
igiena intima

Igiena intimă internă nu ar trebui să facă parte din ritualul zilnic de îngrijire. Ce-i prea mult strică. Dar nici prea puțin nu e bine. Echilibrul este important și atunci când vine vorba despre îngrijirea zonei intime. Altminteri, nu e de mirare că apar tot felul de afecțiuni.

Oricare dintre noi are un ritual zilnic de îngrijire personală. Sau, cel puțin, așa ar trebui să fie. Și oricât de rușinos ți s-ar putea părea să discuți despre un subiect tabu precum spălarea regiunii intime, mai bine te informezi cum se face corect acest lucru, decât să suferi mai târziu.

Unde greșim

Sănătatea intimă are mult de suferit din cauza unor greșeli. Pe care le facem zilnic. Începând de la purtarea de lenjerie inadecvată sau a pantalonilor prea strâmți, până la spălături vaginale zilnice nerecomandate de niciun specialist. Ne facem singure rău, cu sau fără voie. Până și ceea ce mâncăm poate influența sănătatea organelor genitale.

Prea mult zahăr și o cantitate mare de carbohidrați pot accentua infecțiile în sfera ginecologică. Favorizând dezvoltarea enervantei ciuperci care declanșează candidoza atât de greu de tratat. Pe de altă parte, excesul de antibiotice distruge flora bacteriană benefică. Crescând riscul infecțiilor. De aceea, orice tratament cu antibiotice trebuie însoțit de iaurturi. Cu scopul de a reface flora intestinală și vaginală. Deși foarte feminin și atrăgător, chilotul de tip tanga, mai ales din materiale sintetice, sporește riscul infecțiilor bacteriene.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu